Over mij

Hallo en welkom op mijn website.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Judith, woon in De Lier, geboren in 1988. Op mijn 15de ben ik begonnen met een zaterdag baantje in een kapsalon, waar ik zelf in mijn jongere jaren altijd geknipt werd. Ik vond het werk erg leuk en ik ben de kappersopleiding gaan volgen van 3 jaar: 1 dag school, 4 dagen werken. In deze periode heb ik gewerkt in 2 verschillende salons. In juli 2007 heb ik mijn diploma gehaald en ging ik werken bij een kapsalon in Naaldwijk waar ik 9,5 jaar gewerkt heb. in 2017 was het tijd voor wat nieuws. Na 4 salons wil ik iets voor mezelf, dus dan doe je dat. Gewoon doen waar je blij van wordt!

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten kapsels/ kleuringen/ gelegenheids-kapsels voor vrouwen/ mannen en kinderen. De producten waar ik het meest mee werk, is van het merk Jungle Fever. In de verf zit palmboom-olie, waardoor de ammoniak zo laag mogelijk is gebleven. Palmboom-olie versterkt de elasticiteit, volume en glans van het haar. Verder werk ik met andere merken waar ik de kwaliteit erg goed van vind. Bijna al deze producten zijn ook bij mij te koop voor een goede prijs.

Ik werk in een salonnetje op de eerste verdieping (1 trap omhoog). Bent u alleen of met 2 personen, dan kunt u hier terecht. Bent u met 2 personen (inclusief een grote behandeling) of 3 personen of meer, dan kom ik graag bij u aan huis. Mijn salonnetje is een gezellige ruimte met 1 stoel. U krijgt hier de volledige aandacht, die u zou willen hebben bij een kapsalon. Of ik nu bij u langs kom, of dat u naar mijn salonnetje komt, u zal wel even moeten bellen voor een afspraak.

Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn!!
Tot Gauw! Liefs Judith